Снимка: VIP Brother
fallback

Мишо Шамара стигна до Рим, но не видя папата. Той бе изгонен от зрителите на VIP Brother на крачка преди финала. На последната елиминация той не можа да се пребори с конкуренцията на Станка Златева, Мира Радева, Ирина Флорин и Пламен Медаров.

Мисията, с която трябваше да впечатли хората и да гласуват за него, бе да направи вестник "Съквартирантско дело", в който да опише живота в Къщата. Заедно с Ваня Червенкова и папарака Стойко Сакалиев те изготвиха изданието, но бяха сериозно критикувани от Марта Вачкова, която бе сред гостите в студиото. "Как може да няма "Момиче на броя", "Момиче на времето" и спортна страница при толкова спортисти вътре", недоумяваше Вачкова. В ролята на защитник на Шамара пък застана неговият колега Сарафа, който за пореден път изтъкна колко голям мъжкар е Мишо.

Вотът обаче не бе в негова полза, а първото място бе за неговия най-голям враг в шоуто Пламен. Независимо че бизнесменът за пореден път се изложи по време на елиминационната игра и се оплете в собствените си хвалби колко е богат, какъв е бизнесът му и какви коли кара. Златка Димитрова, която е близка със съпругата му, пък директно го обвини, че лъже.

Независимо от това зрителите гласуваха за него, според думите на Ники Кънчев е получил рекорден вот. Това подпали егото на Пламен, който трудно си намираше място от радост и не пропусна сам да се определи като "шампион".

Шамара показа отношението си към него и след напускането на шоуто, като в триминутния му разговор той нападна с обидни квалификации Медаров и естествено - Бойко Борисов. Рапърът социалист остана изненадан от новината, че университетите са окупирани и беше категоричен, че няма да живее в България, ако бившите управляващи се върнат на власт.

Бройката на съквартирантите в Къщата обаче се запази, след като в шоуто влезе гаджето на Златка Райкова - ММА боецът Георги Валентинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

ЙониЦаге

преди 10 години

Ами аз знаех, че ще е Шамара още миналия петък (01.11.2013), и не защото съм Ванга, а защото видях на един билборд програмата на клуб Билионери, на който пишеше, че Шамара ще участва на 05.11.2013 (вторник) ден след като ще са преключили елиминациите. Или това е супер съвпадание или някой просто не си е свършил добре работата :)

37

една

преди 10 години

Коя е гаранцията, че резултатите от гласуването са такива каквито ги обявяват? Някой да ги е виждал? Продуцентите определят кой, какво и защо.А една част от народа пускат есемеси като гламави! Простотия до шия...

36

една

преди 10 години

Ясно е кой ще спечели-тоя лигльо Пламен.Защо водещия Кънчев непрекъснато му повтаря, че той е най-харесван и т. н. Освен това редно ли е да се съобщават процентите на одобрение?Мисля, че в предишните издания това се правеше най-накрая когато обявяваха победителя. Много ще се изкефя ако някой друг спечели ,ти всички са едни "ВИП-ове"....хеле тоя с лукзозния апартамент. По-голям *** скоро не бях виждала

fallback